- Відгуки
-
Залишити відгукЗагальний рейтинг :Відгуки ( 2 )
-
Марина 05.01.2023
- Все чудово, дякую.
-
Аліна 13.09.2022
Рейтинг - Дуже сподобалась сіль. Так тримати!
-
- Опис
-
Опис
Сіль гімалайська (Himalayan salt) – це вид природної солі, яка видобувається з гірських шарів солі в регіоні Гімалаїв, розташованому в Азії. Основною особливістю цієї солі є її нейтральний або рожевий колір, який походить від наявності деяких мінералів, таких як залізо, кальцій, магній та інші, які також містяться в гірських шарах солі.
Основні характеристики солі гімалайської:
- Мінеральний склад: Гімалайська сіль містить різноманітні мінерали, які надають їй рожевий відтінок. Залежно від місця видобутку, може бути різна концентрація мінералів.
- Використання в кулінарії: Гімалайська сіль використовується для приправлення їжі та додавання смаку. Її також можна використовувати для декорування страв, оскільки рожевий колір надає їм естетичний вигляд.
- Сприяння здоров'ю: Вважається, що гімалайська сіль має корисні властивості, оскільки вона містить мінерали, які сприяють збалансованому харчуванню.
Гімалайська сіль може стати основою для пряної солі. Додайте до солі гімалайської спеції на власний смак і створіть унікальну, індивідуальну приправу, яка вразить Ваші смакові рецептори новими нотками.
-
Хмелі-сунелі (Khmeli Suneli)
115 грн. -
Куркума (Turmeric)
160 грн. -
Білий перець (White pepper)
263 грн. -
Приправа до супу (Soup Seasoning)
118 грн. -
Сванська сіль (Svanetian Salt)
120 грн. -
Сілтімур перець (Siltimur)
136 грн.