- Відгуки
-
Залишити відгукЗагальний рейтинг :Відгуки ( 2 )
-
Алексей 08.06.2021
- Очень хорошая специя
-
Артур 27.05.2021
Рейтинг - Спасибо за оперативнось и качество
-
- Опис
-
Опис
Цей вид перцю походить родом з Непалу, з високих гір Гімалаїв. Саме там росте дикий китайський ясень, світло-коричневі ягоди якого достигають, а потім збираються та сушаться. В процесі сушки ягоди тріскаються, і зних витягають насіння, яке має достатньо гіркий смак, а зморшкувата оболонка використовується у вигляді спеції - перець Тімут (Timut pepper). Перець цього виду достатньо гострий, і має доволі цікавий аромат з нотками цитруса з поступовим переходом до троянди, жасмину та фруктового післясмаку. Додавати перець Тімут (Timut pepper) можна до рибних, м'ясних страв, страв з морепродуктами, навіть десертів, зокрема свіжих фруктів. Спробуйте додати перець Тімут до шоколадних десертів, і Ви отримаєте шалений сплеск смакових емоцій.
-
Білий перець (White pepper)
263 грн. -
Приправа до супу (Soup Seasoning)
118 грн. -
Сванська сіль (Svanetian Salt)
120 грн. -
Сілтімур перець (Siltimur)
136 грн.