Мацис (Mace)

Мацис (Mace)
155 грн.

Наявність: Відсутній на складі

Делікатна мембрана, яка покриває сам мускатний горіх. Містить ті ж самі ароматичні олії, але в різних пропорціях, що робить його смак більш ніжним. Найбільша цінність мацису - це здатність об’єднувати різнорідні аромати. 

Мацис - це ідеальна пряність для птиці, так само чудово смакує в десертах таких, як морквяний пиріг, пончики. У багатьох сумішах спецій ми віддаємо перевагу мацису перед мускатним горіхом.

Вага: 10 г

Відгуки
Залишити відгук
Загальний рейтинг :
Відгуки ( 4 )
Олег 04.06.2022
Рейтинг
Якість супер!
Тарас 08.06.2021
В соусусах для мясных блюд он незаменим!
Карина 31.05.2021
Рейтинг
Дійсно все супер. Якість товару на висоті, швидка доставка, обслуговування теж на вищому рівні.
Алена 27.05.2021
Рейтинг
все супер, рекомендую.
Опис

Опис

Ми багато чули про мускатний горіх, однак навіть не здогадувались, що саме з цього плода ми маємо аж цілих дві спеції: сам мускатний горіх і мацис (mace). Мацис - не що інше, як мускатний цвіт - м'ясисті пелюстки насиченого червоного кольору з легким восковим блиском, що окутують шкаралупу мускатного горіху. Під час сбору урожаю саме цю частину мускатного горіха обережно знімають, зплющують і відправляють на сушіння під сонцем, а потім ще декілька місяців витримують в ящиках в темному місці. Така процедура дозволяє максимально зберегти няжний аромат цієї приправи. Смак мацис (mace) має дуже схожий на сам мускатний горіх, однак набагато ніжніший та насиченіший - таке собі поєднання кориці та перцю. Спеція мацису широко використовується при приготування десертів, випічки, рибних та овочевих страв.

Схожі товари
×

Реєстрація

Реєструючись, ви погоджуєтеся з призначеним для користувача угодою

Ввійти на сайт