Перець Лонг (Pippali)

Перець Лонг (Pippali)
205 грн.

Наявність: Відсутній на складі

більш ароматний, ніж чорний перець, Піппалі повільно розкриває гостроту на початку та має затяжний аромат. Він дивовижний, як і чорний перець – у стравах з червоного м’яса і дичини, у супах і рагу. Використовуйте як звичайний перець, трохи подрібнивши його у ступці, а потім у млинку для перцю. Довгий перець досить широко використовується в Аюрведі для лікування респіраторних хвороб, а також в якості важливого компоненту у продуктових рецептах.

Вага: 50 г

Відгуки
Залишити відгук
Загальний рейтинг :
Відгуки ( 3 )
Даня 08.06.2021
очень рекомендовали
Сергей 31.05.2021
Рейтинг
Не знаю куда его добавляют, жена сказала заказать, осталась довольной. Магазину респект.
Оксана 27.05.2021
Рейтинг
долго искала пиппали хорошего качества, нашла! спасибо
Опис

Опис

Перець Лонг (Pippali) - це довгий індонезійський перець дуже гострий і пряний на смак. Зовнішній вигляд цієї спеції нагадує маленьку соснову шишку, або березову бруньку. Його довжина складає близько одного сантиметра. За своїми смаковими властивостями перець лонг (pippali) схожий на чорний перець, однак має більш м'який та приємний смак з нотками мускатного горіху, кардамону та кориці. Цей вид спецій широко використовується в азіатській та африканській кухні. В свій час перець лонг використовували в європейській кухні греки та римляни, та з плином часу про нього забули і почали повертатися до його споживання лише в наші дня. Додавати перець лонг можна до супів, м'ясних страв, рагу та салатів (навіть фруктових).

Схожі товари
×

Реєстрація

Реєструючись, ви погоджуєтеся з призначеним для користувача угодою

Ввійти на сайт