Чорний кардамон (Black cardamom)

Чорний кардамон (Black cardamom)
290 грн.

Наявність: Відсутній на складі

Непальські стручки чорного кардамону використовуються у багатьох пікантних пакистанських і північно індійських стравах, таких як Курка Тікка Масала і Ягня з Каррі. Ексцентрична пряність, чорний кардамон, більш ароматний ніж зелений, з менш вираженим запахом перцю. Стручки сушаться на малому вогні, при цьому їхнє камфороподібне насіння набуває димного аромату.

Важливо розрізняти чорний і зелений кардамон: чорний не є ефективним замінником зеленого. Доповнюючи Каррі, чорний кардамон може також використовуватися для надання аромату супам, рагу, а деколи додається у чай.

Вага: 55 г

Відгуки
Залишити відгук
Загальний рейтинг :
Відгуки ( 3 )
Геннадий 08.06.2021
вот это эксклюзив, такого я еще не пробовал, кардамон с запахом дымка. Спасибо за находку !!!
Алекс 31.05.2021
Рейтинг
Кардамон люблю даже не в блюдах,а просто жевать в течение дня.попробуйте, очень освежает.
Карина 27.05.2021
Рейтинг
Обожаю черный кардамон из-за множества его оттенков вкуса и запаха. Блюда с ним неповторимы!
Опис

Опис

Чорний кардамон - екзотична пряність, характерна для країн Азії. Росте кардамон на деревах в маленьких коробочках з перетинками. Всередині містяться чорні насінинки склеєні липкою смолою. Чорний кардамон (black cardamon) нагадує собою маленькі шишки. Насправді аромат чорного кардамону дуже цікавий з вираженими нотками камфори, пряним смаком та імбирним післясмаком. Чорний кардамон (black cardamon) на відміну від його зеленого родича пасує більше до м'ясних та овочевих страв, яким придає гостроти та пряності. Перед додаванням чорного кардамону до страви необхідно злегка придавити стручок, але так, щоб насіння залишалося в середині. Ця пряність розкриває свій аромат краще через певний час, тому її димний присмак буде краще відчутний на другий день після приготування страви.

Схожі товари
×

Реєстрація

Реєструючись, ви погоджуєтеся з призначеним для користувача угодою

Ввійти на сайт