- Відгуки
-
Залишити відгукЗагальний рейтинг :Відгуки ( 3 )
-
Татьяна 20.05.2022
Рейтинг - Как зефир) только полезнее)
-
Милана 03.06.2021
- Это просто любовь с первого укуса)))
-
Соня 17.03.2021
Рейтинг - Ну ооочень вкусное яблоко, я таких даже не пробовала еще) Спасибо за рекомендацию)
-
- Опис
-
Опис
Звичайні сушені яблука, які ми звикли додавати до класичного українського узвару, є досить смачними, однак занадто сухими для їх споживання. Як альтернативу цим смаколикам пропонуємо Вашій увазі яблуко маршмеллоу без цукру. Цей вид сухофруктів відрізняється легкістю та пухкістю як справжній маршмеллоу. Яблука попередньо чистять від шкірки і ріжуть на половинки, потім вони піддаються термічній обробці, внаслідок чого з них виходить волога, а залишається мякуш та солодкувато-кислий присмак. Яблуко маршмеллоу без цукру зберігає високий вміст заліза, що дозволяє підвищити рівень гемоглобіну в крові.